• Oštećenja od leda

  Ako vam je led (grad krupa) oštetila vozilo, ili su udubljenja na karoseriji vašeg vozila nastala od udarca vratima susjednog vozila na parkiralištu, pada nekog predmeta i slično,a želite brzo vratiti vozilo u prvobitno stanje i pritom zadržati njegovu originalnu vrijednost na pravom ste mjestu.
  Zahvaljujući našem iskustvu i visoko kvalitetnoj opremi koju koristimo, oštećenje saniramo i vraćamo lim u prvobitno stanje BEZ NOVOG LAKIRANJA. Prednosti ovakvog načina saniranja štete su višestruke, a navest ćemo samo to da automobil zadržava originalni lak, nema razlike u boji, popravka je jeftinija.
 • Profesionalno poliranje vozila

  Poliranje znači vraćanje sjaja karoseriji uklanjanjem raznih nečistoća, izravnjavanjem površina laka, odstranjivanjem oksidacije kao i zaštiti laka.
  Ogrebotine na automobilu se najviše mogu primjetiti na jasnoj sunčevoj svjetlosti, a najviše doprinose lošem izgledu automobila. Najčešće su posljedica neredovnog i nepravilnog njegovanja vozila.Da bi boja i lak zadržali svježinu i sjaj potreban im je određeni nivo specijalnog ulja. Sunčevi zraci, smog i ostali vremenski utjecaji mogu da isuše ova ulja, a rezultat toga je oksidacija boje i laka na karoseriji automobila. Karoserija se ponaša kao ljudska koža koja puca i ljušti se ako je izložena različitim ekstremnim vremenskim utjecajima bez adekvatne zaštite i njege.
  U svom asortimanu imamo veliki broj veoma kvalitetnih proizvoda koji su namijenjeni specijalno za poliranje automobila i zaštitu boje i laka.
 • Zamjena auto stakala

  Zahvaljujući našoj saradnji sa velikim brojem kljienata i dobavljača, u mogućnosti smo da nabavimo šofer šajbe za sva vozila.

  Poslove zamjene obavljamo veoma brzo i kvalitetno, a zamjena traje najduže 4 do 5 sati.

 • Unutrašnje čišćenje vozila

  Tekst je u pripremi…

 • Zatamnjivanje auto stakala

  Slike su u pripremi…

  Mnogi će se zapitati, zbog čega da se odluče za montiranje auto-folija na stakla svog automobila.
  Osnovni materijal auto-folija je poliester, folija je vizualno providna, posjeduje samoljepljivi sloj, a montira se na staklene površine automobila i ima višestruku namjenu. To može da bude toplotna zaštita, bezbjednost, onemogućavanje spoljašnjeg pogleda u unutrašnjost automobila, zaštita od UV zraka, ili jednostavno, poboljšan estetski izgled i dizajn. Montiranje folija za auto stakla donosi sljedeće prednosti:
  – Rad klima uređaja se smanjuje na minimum jer se prije postiže željena temperatura u vozilu
  – Manja potrošnja goriva
  – Zaštita unutrašnjosti automobila od izbljeđivanja uslijed UV-zračenja
  – Zaštita od povreda prilikom loma stakla i štetnog UV-zračenja
  – Zaštita privatnosti

 • Reparacija vjetrobranskih šajbi

  Reparacija je postupak koji se koristi za saniranje manjih pukotina na prednjem vjetrobranskom staklu.
  Postupak se sastoji od detaljnog čišćenja i fine obrade pukotine, zatim se uz pomoć specijalne aparature ubrizgava prozirna smola koja popunjava pukotinu i čini je gotovo nevidljivom.
  Jedan od najvažnijih uvjeta za reparaciju je brza reakcija. Oštećeno staklo se mora čim prije zaštiti od vanjskih utjecaja, prljavštine i daljnjeg oštećenja lijepljenjem samoljepljive trake preko pukotine. Slijedeći korak je što prije posjetiti naš servis, ne bi li se pukotina raširila, a tada Vam ne preostaje drugo nego izabrati znatno skuplju varijantu, izmjenu stakla.
  Bitno je da oštećenje nije u vidnom polju vozača, u kojem slučaju ne preporučujemo reparaciju. Pukotine veličine do par centimetara smatraju se pogodnim za reparaciju, preko toga savjetuje se zamjena stakla.