big-symbol

“Kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika naših usluga imperativ je našeg poslovanja”

Dajemo garanciju na sve naše servise i usluge, a naš tim će se potruditi da budete zadovoljni sa urađenim poslom.

Nastanak i razvoj

Adi Led je firma čija je osnovna djelatnost popravka vozila oštećenih ledom ( gradom, tučom ) bez novog lakiranja. Osim toga, vršimo i popravke štete na karoseriji Vašeg automobila a koja je nastala od udarca vratima susjednog vozila na parkiralištu, padom nekog predmeta i sl. Ukoliko želite brzo vratiti vozilo u prvobitno stanje i pri tome zadržati njegovu prvobitnu vrijednost, na pravom ste mjestu.
Osim navedenog, bavimo se i ostalim poslovima kao što je dubinsko čišćenje unutrašnjosti Vašeg automobila, poliranje vozila, reparacija i zamjena auto stakala, zatamnjivanje stakala i drugi poslovi.
U oblasti kojom se bavimo, posjedujemo desetogodišnje radno iskustvo. Od osnivanja pa do danas razvili smo uspješnu poslovnu suradnju sa renomiranim osiguravajućim društvima, ovlaštenim auto kućama i privatnim strankama pružajući vrhunsku uslugu krajnjim korisnicima. Trenutno zapošljavamo 3 radnika.
Kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika naših usluga imperativ je našeg poslovanja, o čemu svjedoče brojne preporuke naših klijenata i širenje na inozemno tržište.

Obratite nam se, nudimo Vam kvalitetnu i brzu uslugu.

Naši servisi i usluge:

  • Popravak oštećenja od leda i drugih oštećenja bez novog lakiranja
  • Profesionalno poliranje vozila
  • Zamjena auto stakala na svim vozilima
  • Unutrašnje čišćenje vozila
  • Zatamnjivanje auto stakala
  • Reparacija vjetrobranskih šajbi

Kontakt telefon

+387 61 448 096

Kontaktirajte nas i putem telefona u toku radnog vremena, na sva Vaša pitanja rado ćemo odgovoriti

Radno vrijeme

PON-PET:  08:00 – 17:00
Subota:  08:00 – 12:00
Nedjelja:  NERADNA
2007
Početak poslovanja
Svaki početak je težak, ali marljivim radom i velikim zalaganjem uspjeli smo pokrenuti naš biznis, koji je u početku obuhvatao osnovne autolimarske radove.
2012
Proširenje kapaciteta
Uspješna poslovna saradnju sa renomiranim osiguravajućim društvima, ovlaštenim auto kućama i privatnim strankama zahtijevala je proširenje radnih kapaciteta što smo i uradili.
2017
Širenje na inostrano tržište
Marljivim i predanim radom uspjeli smo preći granice domaćeg tržišta i izaći na mnogo veće međunarodno tržište. I dalje nastojimo popraviti i usavršiti naše poslovanje kako bismo bili među najboljima u našoj oblasti, i kako bi naši klijenti bili zadovoljni urađenim poslom.

Galerija slika